Forum grupy ASG Legion 13
Strony: 1
Commander
Ja zaczynam... Jestem Mateusz Kozłowski... dla Was Commander Mashlana... zresztą każdy mnie zna i wiecej mówić nie musze.
Siema jestem jas-666 (Jan Okroj) tak jak Kiera lubię sobie wypić ale w przeciwieństwie do Niej znam umiar Jestem zwykłym prostym facetem, który lubi się dobrze zabawić (tylko w towarzystwie znanych mi osób) uprawiam amatorsko kulturystykę i prawie całe życie spędziłem na rowerze
jestem pokojowy i nie szukam wrogów. Wrogów mam tylko na strzelankach i nie mam dla nich litości
dzięki
za dużo zamieszania z tym legionem... chciałbym aby wszystko było przejrzyste. Maślana napisz tu kto jest w legionie (ogólne informacje o członkach ) chciałbym poznać tych których nie znam.. przynajmniej tu na forum. legion jest już prawie rok i narazie się nie może odbić.. stoimy w miejscu a raczej się cofamy bo członkowie odchodzą.. nie podoba mi się to.. trzeba to ogarnąć
Commander
Muszę przenieść forum na inną stronę...bo ta ma do dupy opcje...dlatego narazie forum umarło...Jaś nie przejmuj się.. Nawet jakby miało z legionu 13 zostać nas tylko dwóch to i tak sobie poradzimy...
Strony: 1